Glossybox Sweden - July 2015

August 5, 2015

Glossybox кутията ми за месец юли пристигна преди повече от седмица и някак си не успя да ме вдъхнови, въпреки симпатичния дизайн. 
The Travel Edition идва със специални илюстрации на френска тематика и е дело на Jamie Lee Reardin, работила с брандове като Dior и Clinique. Продуктите до известна степен отговарят на заложената тематика за пътуването, макар аз лично да не ги свързвам по никакъв начин с Париж или Франция като цяло. 



Изображения има върху цялата кутия, включително стените и дъното.


Съдържанието този път не успя да ме грабне и всичко ми се стори едно такова скучно и с едно малко изключение не мога да кажа, че съм супер развълнувана да пробвам, който и да е от включените продукти. Като цяло селекцията не е лоша и предлага разнообразни продукти от различни козметични категории. 


1. Glazel Visage - Lip Pencil. Full Size Product 129kr
2. Plackers - Micro Mint Travel Case. Full Size Product 12/24kr.
3. Hot Makeup - Loose Powder Eyeshadow. Full Size Product 69kr
4. Noxidoxi - Base Serum Enhancer. Full Size Product 30ml/369kr
5. Lollipops Paris - Lip Balm, Delicieuse. Full Size Product 10ml/59kr


Моливът за устни, който се е паднал на мен е в приятен летен и ярък розов нюанс, формулата изглежда кремообразна и ми се струва, че няма да е лош, но самата аз изключително рядко нося моливи за устни и в този смисъл няма да мога да го оценя подобаващо.
За пореден месец ми пращат продукт за грижа за зъбите и докато нямам забележки към пастите за зъби, то конците определено не ми се понравиха особено и зная, че са полезни и нещо, което ще използвам със сигурност, но не смятам, че мястото им е в подобна абонаментна кутия за красота и не им се зарадвах кой знае колко. 
Същото важи и златистите сенки на прах. Никога не използвам такъв тип продукти, предпочитам пресования вариант и зная, че просто няма да посегна към тях по никакъв повод. 
Единственият продукт, който успя да ми се хареса е основата-серум, която съдържа витамини и има за цел да направи порите по-малко видими и да изравни тона на кожата. Не съм го пробвала все още, но ми се струва интересен и като нещо, което би било приятно за тестване. 
Балсамът за устни е другият сравнително сполучлив продукт в моите очи, мирише на някакъв десерт, сладникаво и запомнящо се и не съм решила все още дали ще го запазя или не, но поне успя да ми хареса. 

Това беше всичко от юлската ми кутия. Наистина не успях да се зарадвам, отне ми няколко дни да се наканя да направя публикацията по темата, защото все отлагах и в крайна сметка за пореден път картонената кутия, бе това, което ми се понрави най-много.

4 comments

  1. Ох, ама наистина.. красива кутия със скучно съдържание :) Жалко!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ужасно скучни продукти, беше ми ужасно трудно да напиша публикацията, нямах грам вдъхновение или каквато и да е била мотивация. Три от 5-те отиват директно в кутията за подаръци, оставам с един серум и конци за зъби.

      Delete
  2. Кутията наистина е най-якото нещо, но поне е мноооого яка!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Красива е, жалко, че ще отиде директно в някое чекмедже :)

      Delete