Glossybox Sweden - May 2015

June 9, 2015

Последните седмици за мен бяха изключително стресови и след поредица от неприятни моменти, тревоги и драми, малко по-малко започвам да се възстановявам психически. Знаете как е, не може всичко да е розово, понякога ни се налага да се борим и с препятствия и перипетии, докато започнат да ни се нареждат нещата. Пожелавам си малко повече късмет, че нещо ми се струва ме е понапуснал напоследък и каквото е било писано, такова.

Междувременно обаче реших, че е крайно време да се завърна в блог пространството, определено ми липсваше да обсъждам с вас любимите си продукти и най-нови открития.
Както традицията повелява, началото на всеки нов месец в блога, поставям, показвайки ви съдържанието на последната Glossybox кутия, с която съм се сдобила, като този път ще си говорим за майското издание.

Темата обединяваща всички продукти в кутията този път бе - Summer Contdown, но аз за съжаление така и не открих нито един измежду всички включени, който да ме зареди с лятно настроение или изобщо да ми напомни, че е почти време за ваканция.  


1. Laino - Intense Nourishing Body Care & Argan Oil. Full Size Product 200ml/75kr & 50ml/259kr
2. Etre Belle Cosmetics - Aloe Vera Moisturizing Gel. Full Size Product 40ml/209kr
3. Coloran -  Eyebrow Bleaching Kit. Full Size Product 79kr
4. Make Up Store - Andreas Nail Polish. Full Size Product 130kr
5. True Organic of Sweden - All You Need Is Me. Full Size Product 50ml/249kr



За марката Laino и конкретния продукт, който получих този път, вече съм ви говорила в една от empties публикациите си и ви бях споделиха, че бях отвратена от мириса на лосиона за тяло, до там, че ми се наложи да си взема повторно душ, защото не можех да се понасям. В този смисъл за мен сашето е абсолютно излишно и директно отива в коша, дори не бих го  и подарила. 
Пирамовидното пластмасово контейнерче съдържа 100% чисто арганово масло от 7мл и с удоволствие бих пробвала, единственото ми притеснение е свързано със съхранението му в случай, че не изразходвам цялото количество наведнъж.


Не съм чувала за марката True Organic of Sweden, но съм нетърпелива да тествам този магически крем, който съдържа изцяло био сертифицирани съставки и е предназначен за третиране на сухи участъци кожа - устни, пети, кожички, лакти и т.н. Допада ми посланието изписано върху опаковката - Love your skin, love our planet

Сред най-интересните продукти този път е омекотяващ гел за лице с екстракт от алое вера на Etre Belle Cosmetics. Не съдържа масла и е обогатен с липозоми, които допринасят за подобряването на еластичността на кожата. 


Coloran са представени от комплект за боядисване на вежди - на мен ми се е паднал кафяво/черният цвят, който за съжаление не ми пасва, а и няма да използвам. Концепцията ми звучи прекрасно и в миналото, когато бях много светло руса съм си боядисвала веждите, но след това изискват постоянно поддръжка и установих, че не е нещо, с което отново бих се захванала. 


Единственият продукт в кутията, който имаше потенциал да се върже с лятната тема е всъщност лака за нокти, на мен обаче ми се е паднал маслинено зелен цвят, който се казва - Andreas и аз лично бих носила предимно в по-студените месеци. Това е третият ми лак на марката и мога много да похваля издръжливостта им.
Установих, че много ми напомня на Westside Warrior на China Glaze, който е с идентичен подтон, но нанесен изглежда малко по-тъмен. 

Ляво - Andreas; Дясно - Westside Warrior

Това бе всичко от тазмесечната ми кутия. Като цяло не ме впечатли. Не открих продукт, който много да ме грабне, макар и да съм доволна от гела с алое вера и лака за нокти. 
Следващия месец е отново "специален" и дизайна на кутията е поверен на известна художничка, надявам се съдържанието да е на ниво, за да не ми се налага да обмислям отново дали пък не искам да си спестявам по 14 евро на месец и да си прекъсна абонамента.

2 comments

  1. Ох, много постна ми изглежда кутията... А за тези продукти laino и миналия път се смях и този.. Знам, че вероятно на всички останали освен българите не им е смешно, но само като си представя и прихвам хахахх

    Пожелавам ти слънцето да изгрее, усмивката да се закачи на лицето ти и много време да не слиза от там. След лошото винаги идва най-хубавото ;) Голямо гуш от мен и близ от Кари <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. И на мен ми се стори прекалено постна и някак си не успя да ме развълнува. Ако ми бяха сложили някакво по-свежо лакче, може би щях да се зарадвам повече. Да се надяваме другия месец да е по-добре. Иначе за laino-то и на мен ми е много смешно, всеки път като пиша името и се хиля самичка на себе си.

      Благодаря ти за пожеланията, определено имам нужда от положителна енергия покрай себе си, гледам да не се сдухвам прекалено, винаги може и да е по-зле.

      Delete