Glossybox Sweden - April 2015

May 2, 2015

Априлската кутия Glossybox пристигна при мен днес и побързах да заснема какво получих, за да мога да пусна и публикацията при първа възможност.

Този път нямаше някакви големи изненади, нито откъм дизайн, нито откъм съдържание, но пък за сметка на това обявиха, че следващите две кутии ще са отново в колаборация с известни дизайнери, едната от тях ще бъде и с френски мотиви. 
Междувременно обаче аз съм доволна и на обикновената розова кутия, беше ми залипсвала, а пък продуктите в по-голямата си част може да се каже, че ми харесаха. 

Както обикновено и този път бе включено списанието Glossymag, което на пръв поглед ми се струва интересно - най-голямо впечатление ми направиха страниците отделени на шведските награди за красота, които се състояха съвсем скоро.
Темата, която обединява всички продукти този път е Spring Beauty Fix, повече информация как и защо не са дали. 



1. Schwarzkopf - Essence Ultime - Omega Repair BB Beauty Balm 89kr/100ml
2. Glazel Visage - Loose Eyeshadow 39kr
3. Maybeauty - The Incredible Face Mask 249kr/5 packages
4. Teez Cosmetics Nail Laquer 119kr
5. Lord & Berry - Crayon Lipstick  Extra Matte, Kiss 189kr


Schwarzkopf, чиито продукти съм ползвала много и макар към момента нямам изявени фаворити от тяхната линия, винаги ми е интересно да пробвам нещо ново, което може да подобри състоянието на косата ми и да я направи по-лесна за контрол.
Този продукт действа на принципа на балсам без отмиване - нанася се на влажна коса, съдържа омега масла и според етикета подобрява общото състояние, "поправя" структурата на косъма, предотвратява нацъфтелите краища, улеснява разресването и ребалансира нивата на влажност на косъма.
Не използвам прахообразни сенки и в този смисъл не успях искрено да се зарадвам на предложението на Glazel Visage. Изглежда добре и съм сигурна, че не е лош продукт, но зная, че няма да го използвам и ще го включа към кутията с продукти, които не са за мен и възнамерявам да подаря.
"Звездата" в кутията е черна peel-off маска, която според отзивите във Facebook и самите Glossybox е изключително популярна на шведския пазар и много хвалена от известните тукашни блогъри. Дали са ни едно саще за проба, закупена маската идва в комплект с 5 сашета и четка за нанасяне, ще я пробвам възможно най-скоро, тъй като са ни дали и щедър купон за намаление, който мога да използвам ако се харесаме. Действа на принципа на лентичките за нос - премахва нечистотии и запълнени пори. 
Брокатен лак за нокти на  Teez Cosmetics е приятна изненада, подобни продукти винаги тествам с удоволствие, макар и цветът този път да не е точно моят, ще му намеря някакво приложение. 
Последният продукт е за устни на известната и доста скъпа марка Lord & Berry. На мен ми се е паднал матовото им червило под формата на молив в червено - за съжаление отново не цвят, който успя да ме развълнува. 


Като цяло съдържанието бе добре подбрано и не се чувствам недоволна или подведена. Полученото оправдава това, което съм платила, а за маската и крема за коса съм и доста любопитна как ще ми се сторят.

2 comments

  1. ББ кремът от линията на Клаудия ми беше любим продукт! :) Мирише уникално и наистина подобрява състоянието на косата! Сега се опитвам да залагам на по-натурални неща, но определено бих си купила втора опаковка :) Най-готиното е, че грам не е я омазнява и утежнява, за разлика от други продукти, които съм ползвала.
    Имам един лак на Teez, доста хубава формула имат и бях впечатлена доста :) Твоят е идеален за любимите ми напоследък комбинации - подходящ пастелен лак с едно пръстче в злато или сребро! :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мерси, че сподели, Мери! Използвах го снощи, след като се къпах, за момента не мога да кажа как ми се струва, но определено ми допадна мириса и дори днес го усещам, което е супер. Ще се радвам да направиш една публикация за това, което си заменила с по-натурални продукти, твоите препоръки винаги са ми интересни.

      Delete