Glossybox Sweden - January 2014

February 1, 2014

Здравейте!

Януари е вече в миналото и традиционно в началото на всеки нов месец е време да ви запозная със съдържанието на последната си Glossybox кутия! 
Абонат съм на Glossybox от почти две години и както знаете обикновено съм доволна от полученото, много съм ги хвалила, много съм писала за тях и не пропускам да споделя с вас отзивите си за продуктите, които ми пращат всеки месец. Няма как да скрия обаче, че последните месеци бяха малко слаби откъм съдържание и това определено си лича от тона в публикациите ми. Като добавим факта, че през януари получих и първата си Meme кутия, която е корейският аналог на Glossybox, ентусиазма ми никакъв го нямаше.
Още преди да пристигне имах една негативна нагласа към нея, сякаш подготвяйки се за евентуално разочарование. Може да се каже, че ми беше все едно и особено след един бърз поглед във фейсбук, където видях доста недоволни потребители, нямах никакви очаквания. 




Четейки други блогове, установих, че дизайна на кутиите от тази година е малко по-различен - би трябвало да са гланцирани, по-удължени и с по-различно лого и пандела. Явно шведският клон е бавен в зареждането (или се опитва да разкара поръчаните бройки със стар дизайн), защото получих типичната за услугата кутия, по която липсваха каквито и да е подобрения. 



Списанието, което идва като бонус всеки месец в последно време беше заприличало на каталог за реклами, този път обаче успях да открия няколко интересни и дори полезни статии, които ще изчета с интерес. Селекцията им от препоръчани продукти определено ме заинтригува, както и вариантите за очна линия, на които са отделили няколко просторни страници. 


Съдържанието не се оказа толкова лошо, колкото предполагах и всъщност аз съм наистина доволна от всичко получено. Постарали са се да ни предложат продукти от няколко различни козметични категории и поне в моите очи са се справили успешно. 

Избелваща паста за зъби Oral-B 3D White Luxe в пълен размер (35kr/75ml); Тестер от 3ml на основа за грим The Porefessional от Benefit (290kr/22ml); Безцветен гел - Brow Set за вежди под формата на молив в пълен размер, от Sumita (139kr/брой); Тестер от 9ml на балсам без отмиване от Revlon - Equave Hydro Nutritive Detangling Conditioner (149kr/200ml); Пълен размер на почистващ очен грим лосин от Garnier (55kr/125ml).


Ще съм първата, която трябва да признае, че да получиш паста за зъби в подобна кутия определено не може да бъде определено като супер забавно преживяване. Със сигурност е продукт, който ще използвам и който винаги е необходим в един или друг момент, дори може да ми хареса много и да се превърне в нещо, което бих купувала отново и отново. Това не променя факта обаче, че не смятам, че мястото му е тук, би бил чудесна екстра, но в никакъв случай не мога да се съглася, че трябва да бъде един от основните продукти. 
Всъщност Oral-B е позната на американския пазар като Crest, а в някои части на Европа като - Blend-A-Med, независимост от името аз съм почитател на пастите им за зъби и ги предпочитам пред други марки. 
3D White Luxe обещава избелващ ефект, блестящи и предпазени зъби, ще ви държа в течение доколко това е така.


The Porefessional е култов продукт на немалко фенове на козметиката и самият факт, че е толкова популярен го прави отличен кандидат за тестване и събиране на впечатления. Рядко използвам база, чисто и просто, защото не ми се добавя още една стъпка към бюти режима ми, но ако е нещо, което наистина действа, то съм склонна да се постарая да бъда редовна в употребата. За съжаление тестерчето е наистина малко, което подобно на горния продукт (макар и в друг аспект), отнема от цялостното преживяване. От друга страна този тип продукти или стават, или не и не изискват кой знае какъв процес на тестване, за да му стане ясно на човек за какво става дума. 


Моливът за вежди използвах още вчера и първите ми впечатления бяха много позитивни, нанесе се добре, не се усещаше лепкав и подреди веждите ми, както исках да изглеждат. Аз по принцип не обичам да ги запълвам с молив или пудра, тъй като съм надарена с достатъчно гъсти вежди и като цяло не се възприемам супер нарисувана, но пък редовно използвам някакъв такъв фиксиращ продукт, който да ги държи на място. През последните месеци съм фен на безцветната спирала на Essence, която макар и да не е супер впечатляваща, отговаря на нуждите ми. Та опитвам се да кажа, че имам опит с такива продукти и знам какво искам от тях, след няколко часова употреба някак си ефекта от молива изчезна, така че трябва да го пробвам още няколко пъти, за да установя аз ли слагам прекалено малко продукт или просто не е нещо, което ще ми върши работа.


За човек с лесно заплитаща се коса, балсамите без отмиване са като дар от Господ. Не си представям, че мога да живея без подобно нещо и винаги, ама ВИНАГИ съм в търсене на следващото най-добро попадение. Нямам впечатление от козметиката за коса на Revlon, но се надявам да действа добре и да ми помогне да контролирам допълнително този така вечно тормозещ ме проблем. Мирише ми на мъжки дезодорант, което определено е изненадващо.


Двуфазният почистващ продукт на Garnier е нещо, което не съм пробвала до момента, макар че имам спомени да съм се натъквала на него в дрогерията. Обикновено този тип продукти не са лоши и може да се каже, че имам добро предчувствие. Би трябвало да не раздразва очите, да не оставя мазен филм след себе си и успешно да премахне всякакъв грим, дори водоустойчивият. Към обещанията трябва да прибавим и подхранващата грижа към миглите, общо взето, четейки етикета оставам с впечатлението, че това би трябвало да бъде чудо в пластмасово шишенце. Отново нямам впечатления до този момент, но е нещо, което винаги е необходимо и желано. Стига да действа.

Това беше всичко, което ми донесе кутийката този месец. Написвайки публикацията, отново си давам сметка, че нямам повод за оплакване и всъщност съдържанието не е никак лошо. Очаквам с нетърпение февруарската кутия, която е със специален дизайн и се надявам да ми донесе нови изненади, които да ме зарадват и впечатлят.

Какво смятате вие за кутията? Струва ли ви се достатъчно задоволителна? Използвали ли сте някой от показаните продукти?

Желая ви спокоен и хубав уикенд!

2 comments

  1. Струва ми се, че и на доста по-добри кутии си попадала. Поне на мен повече са ми харесвали :) От всичко най-много интерес ми представлява тестерчето на Бенефит, но наистина 3мл са доста малко, да беше 5-7мл е по-добре, но ....

    ReplyDelete