Няколко нови придобивки

February 13, 2013

Привет!

Най-накрая се намирам в нормално състояние и мога да обърна внимание на занемарения си блог. Започнах да се чувствам по-добре още в началото на седмицата, но това съвпадна и с двата ми крайни теста, за които трябваше поне минимално да се подготвя. Дали съм успяла да се справя успешно не знам, само мога да се надявам, за да продължа още следващия месец с по-високото ниво. Отделно от всичко това имам и гости - баща ми, който ще бъде с нас през следващите две седмици. Не се бяхме виждали от почти една година и съм много щастлива, че ще имаме възможност да прекараме малко време заедно.
Предполагам само споменаването на появата му автоматично предполага, че получих и куп подаръци и нямам търпение да ви споделя част от новите си придобивки.

Бях му направила един голям списък с продукти от американските дрогерии, които много искам да пробвам, но за съжаление не е имал време да пазарува и вместо това ми донесе няколко продукта, които са му били препоръчани от консултантките на летището.


Нямам никакво намерение да се опплаквам, защото както сами ще се убедите се е справил повече от отлично. 
Като цяло не използвам скъпа козметика и срещите ни са чудесен повод да се сдобия с по нещо специално от марки, които обикновено са извън бюджета ми. 


Guerlain Kiss Kiss Strass Lipstick 360 Rose Perle



Всички знаете за огромната ми любов към продуктите за устни и предполагам може да се досетите колко изненадана и доволна останах, когато видях логото на Guerlain да се подава от торбичката. 
Аз лично съм фен на опаковката, но мога да си представя как не би се понравила на някого. Представлява нещо подобно на три сребристи кубчета съединени заедно, като в предната част с гравирани букви е изписано името на марката. Обръщам внимание специално на този аспект, защото обикновено голяма част от много скъпите марки инвестират много в опаковките на продуктите си и очакванията на потребителя са завишени.
Цвета на червилото е неутрално розово с брокат. Формулата е полупрозрачна и върху устните оставя само лек отенък. Има много силна сладникава миризма, която бих предпочела да липсва, но поне не ме и дразни. Не съм го използвала почти, така че не мога да ви предоставя по-обширна информация за момента. 

YSL Touche Eclat Radiant Touch


Баща ми сподели по телефона, че ми е купил "айлайнър" и съвсем разбираемо очаквах очна линия или някакъв молив. Може да си представите колко бях учудена да открия в опаковката този така популярен хайлайтър (коректор) на YSL. Чувала съм доста смесени отзиви за това какви са резултатите от него и как всъщност е предназначен да се използва, сега ми се отдава възможността да се убедя и сама. 
Използвала съм версията на L'Oreal, която много харесах, надявам се този продукт да е подобен, защото е нещо, което спокойно ще ми влезне в употреба .

Armani Code


Изобщо не съм наясно коя от всички версии на парфюма е тази, но за мен аромата е абсолютно същият, като на оригиналния (или поне аз смятам, че бе първият), който излезе преди 6,7 години и аз много харесвах.
Вече съм ви казвала, че аз никога не си купувам парфюми самичка, а обикновено ги получавам като подарък от близките си. С баща ми явно имаме сходен вкус , защото съвсем честно мога да кажа, че за толкова години не съм оставала разочарована нито веднъж. Така и този път бе запомнил, че бях останала много удовлетворена от предния Code и е заложил на сигурното.


В комплекта бе включен и лосион за тяло в същия аромат, който на пръв поглед ми се стори много приятен и хидратиращ. Работата е там, че имам тенденцията да пазя такива продукти за "нови" и залежават в шкафа, докато не се усетя, че срока им на годност наближава. 

OPI Stay In The Night


Купих си този лак в началото, когато излее колекцията им и много го харесвам. Забелязах, че много блогърки вече го показаха, така че ще видя дали има необходимост от още едно ревю. 
Лака е от серията Liquid Sand, която е с матов завършек изпод, който се подават блестящи брокатени частици. Много е красив и интересен, много по-различен от всичко онова, което съм пробвала до този момент. 

Допълнително получих и няколко продукта, които ми бяха предоставени за проба, но все още нямам големи впечатления от тях и ще ви ги покажа някой друг път.

Кои са последните ви козметични придобивки?

9 comments

  1. Много хубави нови придобивки! Аз направо не понасям миризмата на продуктите за устни на Guerlain. Заканила съм се вече да не си купувам!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей! Благодаря ти :) Никога не съм обръщала внимание на червилата им, не са ми били интересни по никакъв начин, но изобщо не очаквах миризмата им да бъде толкова натрапчива. Не зная с каква цел е направено това, намирам го за напълно безсмислено.

      Delete
  2. Честити! От доста реме съм си харесала 3 (!) ноанса на Герлен Руж Отоматик, ама все не се наканвам...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ели, не съм запозната с цената на червилото (предполагам, че е над 60 лева), но честно мога да ти кажа не бих повторила покупката. Определено ми харесва, но с изключение на лъскавата опаковка далеч не е нещо невиждано и идентична формула съм срещала при много по-евтини марки. Доволна съм, че все пак имах възможност да го пробвам, разбира се и ще си го нося с кеф.

      Delete
  3. Честити придобивки и дано не те разочароват! Ще чакам твоите отзиви, винаги си толкова изчерпателна ;) с удоволствие чета ревютата ти!
    Парфюма на armani е един от най-хубавите им, стеахотен за вечерни излизания. В семейството ми всички сме му фенове, дори баща ми използва мъжката версия :д
    Последните лакове на OPI са доста интересни. Аз признавам не ги харесах много в началото, обаче се навих от гледане на снимки в нета, а любопитството ми към тях е голямо. Спряла съм се точно а този, който ти си си взела :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти много :) За сега ги пазя, защото ме е обзела манията да изразходвам някои продукти, които пренебрегвах прекалено дълго време.
      Аз този парфюм го имах през 2007 година, бях в Америка тогава и всички около мен ме питаха на какво мириша, носи ми много приятни спомени и съм изключително щастлива, че го притежавам отново.
      Поръчах си няколко лака от новите на ОПИ, но все още чакам да пристигнат, отнема цяла вечност, ще пиша, след като имам повече информация. Иначе специално тоя при мен се бели изключително бързо, което ненавиждам, не знам още събирам впечатления. Като цвят много ми харесва, като формула все още ми е странен.

      Delete
  4. Здравей, Жени! Оня ден си купих спирала на Голдън Роуз. На опаковката пише "обем х 4", ама не съм очаквала ефекта "wow- все пак за 3.50 лв, нали....Обаче се оказа, че спиралата е повече от перфектна за ниския си клас. Поне за моите мигли се оказа идеална, а аз имам къси, светли и редки мигли- абе всичко, което може да е зле на миглите е събрано в моите :) Четчицата на спирала ми е просто иделана- влиза много плавно м/у косъмчетата на миглите,натрупва количество от туша, но не ги слепва. Цветът стои смолисточерен. До сега съм опитвала и други спирали на Голдън Роуз и като цяло са ок, но тази е върхът. Но все пак всичко е относително, зависи си какви са ти миглите, дали имаш добра техника за поставяне на спиралата, както и качеството на продукта. Нещата са комплексни. Виждала съм жени- толкова "сакати", че няма значение колко пари им е спиралата, крайният резултат е ужас.

    ReplyDelete
  5. :) Честити!
    Armani code мина през мен преди 3-4 години и бях доста доволна. Всъщност почти съм убедена, че ми беше първата скъпа марка парфюми подарък от мама :)). Доста дълготраен и не знам защо, но начинът по който ми идва да го опиша е: ''с вкус на елегантна вечерна рокля, шампанско и силно вълнение, че нещо голямо предстои''. След него преминах на по-тежки/дървесни аромати.

    ReplyDelete
  6. За съжаление моето парфюмче се развали, не иска да пръска и сега съм се видяла в чудо какво да го правя :(

    ReplyDelete