Лакове за нокти - Есенни тенденции 2012

September 15, 2012


Здравейте, момичета!

Извинявам се за отсъствието си през последната седмица, не съм ви забравила, но бях много ангажирана и нямах време за поддръжката на блога. Всеки ден ходя в една детска градина след училище и децата буквално изпиват всичката ми енергия. Не знам до колко ще ми помогне да подобря нивото на шведския си и дори на този етап съм малко скептична, но все пак ще продължа да ходя, докато се убедя в наличието на някакъв резултат или липсата на такъв.

Откакто се прибрах, след лятната ваканция в България, не съм си купувала никаква козметика с изключение на някои продукти за баня, от които така или иначе всеки има нужда. Фокусирала съм се да вложа финансите си в по-добър и практичен гардероб, от който отчаяно имах нужда, но това е тема на друг разговор и няма да ви досаждам с излишни подробности. 
При всички положения обаче ентусиазма ми не е секнал и редовно заглеждам какви ли не продукти, които искам да си купя и се надявам скоро да ми се отдаде възможност да го направя. 

Казвала съм не веднъж, че рядко съобразявам лака си със сезона или каквито и да е било тенденции и моди, но пък ми е много интересно в началото на всеки сезон да прибавям към колекцията си няколко нови лака, които са съобразени със съответните тенденции, защото в противен случай вероятно ще си купя абсолютно същите цветове, които вече имам. Обикновено просто се насочвам към най-новите попълнения на различните марки и само мога да предполагам, че това в момента е "модерно". Колекцията ми от лакове бавно, но славно започва да се разширява и този път реших предварително да знам какво ми трябва и към какво искам да се насоча. 


Реших да ви покажа някои от новите колекции на големите марки и след това да ви покажа към кои нюанси проявявам интерес и съм решила да си взема, а след като го направя, ще има и отделна публикация по темата.



Chanel Les Essentiels Fall 2012


Dior Golden Jungle










Yves Saint Laurent La Lacque Couture Nail Lacquer


O.P.I. - Germany Collection

Essie Stylenomics



butter LONDON Fall/Winter 2012


China Glaze Safari Collection




Zoya 2012 Diva Collection




Не знам за вас, но на мен всички колекции ми допадат страшно много и цветовете като цяло са много интересни и запомнящи се. С удоволствие бих си ги купила всичките, но тъй като това няма как да се случи, ми остава да си избера само няколко, които смятам, че биха ми влезнали в употреба.

Имах възможност " на живо" така да се каже, да видя само колекцията на O.P.I. Germany и няма да преувелича ако кажа, че нямаше нюанс, който да не ми хареса. За момента съм се спряла на четири цвята от нея :
Горен ред : Danke-Shiny Red & Every Month Is Oktoberfest; Долен ред : Schnapps Out Of it & Don't Pretzel My Buttons.


 
Надявам се публикацията да ви е била интересна. Ще се радвам да споделите с мен кои са любимите ви есенни нюанси и да ми дадете идеи за бъдещи покупки. 
Надявам се в началото на октомври да успея да си купя няколко нови лака и ще ви ги покажа при първа възможност.

8 comments

  1. Mmm Dior Golden Jungle <3 И определено Khaki Arty на YSL са просто страхотни <3
    Аз наскоро преоткрих тъмната гама. По-късно ще пусна ревю на Rimmel 60 sec Pompous :)
    През есента залагам на лилавеещи и кафеникави тоново с жълт акцент :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. При мен пък се забелязва тъкмо обратната тенденция. В по-младите си години носих изцяло тъмни нюанси целогодишно, но през последните месеци съм на вълна телесни нюанси и не мога да се откопча. Есента ми е любим сезон и различните пъстри цветове ме карат да се чувствам много добре, та нямам търпение да си попълня колекцията с няколко глитъра, задължително червен лак, може би някакъв жълтеникав (тип горчица), сребрист, черен.. Списъка е огромен.

      Delete
  2. Най ми допадат колекциите на OPI, Dior и Chanel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мен пък нещо ме грабнаха China Glaze и възнамерявам да си поръчам двата им глитера.

      Delete
  3. Сигурна съм, че опитът в детската градина ще ти е полезен - ако не за усвояване на езика, то в много други отношения :)
    От всички есенни колекции, излезли досега, май истински харесвам само Every Month is October-fest и German-icure от германските OPI-та.
    Впрочем, вероятно и други биха ме подкрепили за това, но аз лично бих се радвала и на публикации за новите ти дрешки - аз също съм на подобна вълна в момента и съм позамразила покупките на козметика, но още не съм се ориентирала какъв стил да избера за есента и се радвам на впечатления и идеи отвсякъде :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Гледам да съм позитивно настроена, но ми е ужасно скучно и не знам колко ще успея да издържа.

      Замисляла съм се много пъти дали да не започна да включвам и друг тип публикации, но някак си все не ми достига кураж или пък се съмнявам, че на читателите ще им допадне. Благодаря за предложението, сериозно ще помисля :)

      Delete
  4. Изпуснала си да споменеш според мен основна ниша тази зима - nude/neutral.
    Аз дълго време издирвах "моя" нюд, който накрая се оказа Essie - Not just pretty face. Мисля че една "почивка" от всичко ярко и наситено ще ми дойде добре докато се настроя психически и скоча в тъмните цветове на зимата.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Неее, не съм :P Дори вече се сдобих с два лака, тъкмо в нюд тонове - разкошни между другото :) За първи път чувам за този лак на Essie, ще погледна със сигурност.

      Delete