NYX - Concealer in a jar

December 1, 2010




Днес ще ви представя един много любим мой коректор - NYX - Concealer in a jar. Не знам колко от вас са го пробвали и имат впечатления от него, но аз съм много доволна.

Какво представлява :


Малко бурканче с отваряща се капачка, аз ползвам този в цвят Fair, но продукта се предлага общо в 13 цвята. Лошото е, че тъй като няма къде да се пробва тук,трябва да се поръча онлайн и не може да си изберете подходящ цвят, аз обаче изкарах късмет и от първия път ми пасна идеално.

Цената му е 5$ и го поръчах от ето тук : Cherry Culture. Тук искам да споделя нещо, което аз намирам за много странно, когато се регистрирах нямаше проблем с това да въведа България като страна за доставка, но при плащането получих грешка, а именно че не се правят доставки до България... Дадох адреса на приятеля ми в Белгия и накрая нещата пак пристигнаха тук, даже не платих никакви данъци, а на опаковката не беше записан като gift. Как стана това нямам представа, но като цяло сайта е повече от невероятен, предлага разновидности от марки и доставката мисля беше около 6,7 $.
След това малко отклонение мога да продължа. Тъй като напоследък имам чувството, че само хваля разни неща, този път ще започна с негативните страни ( или поне това, което аз намирам като негатив).
- Коректора е ароматизиран. Като казвам ароматизиран искам да уточня, че аромата е лек и не е неприятен, усеща се само ако доближите носа си до бурканчето, но предполагам има хора, които не могат да понасят подобни миризми, така че имайте го в предвид.
- Отвора на бурканчето не е много голям, това е добре ако нямате маникюр и тепърва започвате да го ползвате, но когато започне да се изхабява трябва да бъркате по-надълбоко, което за жени, които имат дълги нокти ще бъде предизвикателство. Четка за коректор обаче върши чудесна работа!
- Както вече казах трябва да си изберете  цвят от каталог, което не гарантира, че ще успеете да намерите точно вашия от първия път.

Като изключим тези малки неудобства така да се каже коректора е страхотен, кремообразен, лесно се нанася, много покривен, издържлив и най-вече евтин!

За тези, които нямат големи финансови възможности да си позволят MAC, Bobbi Brown или Шанел например този продукт е един чудесен заместител, с отлично качество.

След като говорих за недостатъците време е да споделя това, което аз намирам за предимство :

- Текстурата е плътна и покривна.
- Покрива пъпки и черни точни, както и червеникавите петна покрай носа без никакъв проблем.
- Тъй като е много лек и кремообразен, което го прави и подходящ за прикриване на тъмни кръгове под очите.
- Както казах лек, но същевременно достатъчно плътен, за да не изчезне при нанасянето.
- Не изсушава кожата. Тук мога да вметна, че аз съм със смесена кожа и нямам проблеми с този коректор, нито ми излизат допълнително пъпчици, нито пък кожата ми "лъсва", ако мога да се изразя така.
- Издържлив, при мен издържа до 5,6 часа без никакъв проблем. Аз го ползвам предимно около носа и локално върху някои несъвършенства, които искам да прикрия.
- Компактен е. Може да го носите в дамската си чанта и е удобен за пътуване
- Икономичен. Ще го ползвате няколко месеца със сигурност, дори и при честа употреба.
- 7 грама, 5 $

Това е моето мнение за този продукт, при мен действа отлично и го препоръчвам на тези, които имат възможност да го изпробват.
Дано съм ви била полезна ако имате някакви въпроси с удоволствие ще отговоря.
Хубав ден!

P.S. Много исках да сложа снимки, на които детайлно да ви покажа покривността и други подробности, но за момента нямам възможност. Скоро обаче ще добавя много снимки, не само към тази статия, но и към предишните, за да добиете по-добра представа за всички цветове сенки и червила, за които съм писала до момента!


5 comments

  1. Аз много пазарувам он-лайн от всякъде и интересното е, че така преценям, че няма продукт който да не ми е паснал... Но тук има едно НО пазарувам само от бългапски сайтове... :D тъй като с другите не мога да се разправям и при това там не може да плащаш с наложен пратеж а с карта... бал бла бла.. много сложно ми се струва и за това винаги съм изкала някой който пазарува да се комбинираме.

    ReplyDelete
  2. Аз пък все по-рядко пазарувам от България. Он-лайн пазаруването определено откри неподозирани възможности. Колкото до картата, страшно лесно е. Аз дори си имам карта само за пазаруване и никога не съм имала проблеми. Да не говоря колко са ограничени марките и асортимента на всичко, което се продава тук(включително и он-лайн сайтовете).

    ReplyDelete
  3. Да права си.

    ReplyDelete
  4. Коректора ми изглежда супер надежден по описанието ти. При първа възможност ще си го закупя. Благодаря ти за ревюто, страхотно е, както винаги!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Добър коректор, но не нещо невиждано, което да си струва покупката на всяка цена. Разгледай ако искаш тези, които се предлагат от масовата козметика. Някои от тях са много добри.

      Delete