Avon - Supershock Gel Eyeliner. Край на търсенето!

December 14, 2010



На тази снимка съм направила сравнение между молива на Avon и този на Urban Decay 24/7 в Zero:



Предполагам и вие като мен сте прекарали дълги години в търсене на перфектния молив за очи, който хем да е траен, а и същевременно да се нанася лесно и да е мултифункционален. Край на търсенето! Новият молив на Avon ви дава всичко това, че и отгоре.
През годините съм си купувала безброй продукти от тази марка, но честно казано нищо не ми е правило кой знае колко голямо впечатление, така че да кажа - да, това е страхотно. Когато приятелка ми препоръча този молив признавам си, че не вярвах да е нещо особено, имайки в предвид, че съм ползвала и други, но не са си стрували парите в повечето случаи.

След тази толкова дълга интродукция ще споделя с вас моите впечатления :

- Дизайн :
Аз имам този от дантелената колекция, изглежда интересно, дори бих казала сладко, но пък и при моливите едва ли начина, по който изглежда опаковката е водещо. При всички положения обаче няма да останете разочаровани.
- Цвят :
Черно! Като казвам черно, имам в предвид най-най-най черното-черно! Сравнен с другите моливи, които ползвах преди това този определено е най-пигментиран. Смятам, че е интересно да се направи сравнение с други марки, така че следващата ми тема ще е посветена именно на това.
Доколкото видях се предлага и в други цветове - сребристо сиво, лилаво, зелено.
- Цена :
Цената му в последния каталог беше 9 лева, мисля че редовната обаче е 12 лева.
- Мултифункционалност : 
Предполагам всеки разбира този термин по свой си начин, но за мен това е молив, който използвам вместо очна линия, под долната част на окото за увеличаване на обема. Проблеми нямам с възпаления или дразнения, обикновено моливите се размазват, тъй като очите ми сълзят, но този не мърда в продължение на поне 6,7 часа. Изглежда така все едно е нанесен току що. Много е мек, плъзга се по клепача невероятно, което го прави много подходящ за ползване вместо очна линия или по моя любим начин - нанасям над сенките и с мека четка разнасям, така че да остане само лека сянка, става много бързо и изглежда добре.
- Друго :
Четох някъде коментари, че някои момичета имат проблем с остренето, но предполагам зависи и от острилката, която ползвате. Аз имам тази на Impala, която може да си вземете от всеки един козметичен магазин, струва около 3 лева и няма проблем никакъв. Нито ми се счупи молива, нито се размаза по ръбчетата на острието. 

Обща оценка 5/5! 
Мисля, че ще останете възхитени, ако изпробвате този продукт. Препоръчвам го с 2 ръце. Невероятен!.


7 comments

  1. Здравей! :) Има ли го в сегашният каталог да си го поръчам?

    ReplyDelete
  2. Всъщност го има в приложението към брошурата на цена 5,90! Предлага се в 5 цвята.

    ReplyDelete
  3. Всъщност тези които са на цена от 5,90 пак са гелообразни, но черния е някакъв блещукащ. Аз си взех дантеления(??) на редовна цена от същата брошура. Вчера ми пристигна и като го пробвах на ръката направо писнах, то черно, ТА черно!!! И не искаше да се изтрие на всичкото отгоре! Само с мокра кърпичка стана номера! Очарована съм! Откакто ти прочетох поста само дебнах каталог в който да го има! Много ти благодаря за ревюто, наистина ми помогна да си взема страхотен продукт! :))

    ReplyDelete
  4. Мерси, че ми каза, Valeia. Аз си поръчах два от цветовете да ги пробвам. На 25-ти трябва да пристигнат и ще пусна ревю с впечатленията си.

    ReplyDelete
  5. Очаквам с нетърпение, защото много се зачудих дали да не си взема и някой цветен, но просто не бях сигурна до колко ще ми допадне гелобразния молив. :)

    ReplyDelete
  6. Ще пиша веднага :)

    ReplyDelete
  7. Взех си в лилаво и някакво златисто. Страхотни са. Ще постна снимки скоро.

    ReplyDelete