Обожавам Relvon

December 9, 2010

Забелязвам напоследък, че оранжевите отенъци в грима са много модерни. Не мислех, че подобни цветове ми отиват, но противно на очакванията ми изглеждам доста свежо. Миналата седмица си накупих някои нещица, за да освежа колекцията си от гримове, а подобни цветове определено нямах. Доволна съм.



От масовите козметични марки, които свободно се предлагат тук съм най-голяма фенка на Revlon. Цените им са прилични, а качеството е определено много на ниво. Търсех си руж в цвят праскова, но леко пигментиран и без отблясъци. Харесах няколко марки, даже наскоро поръчах един на Benefit, но все още не е пристигнал, а когато видях този на Revlon наистина ми хареса много и си го взех. Цвета е 02-Tawny Peach и е страхотен. Стои добре върху фон дьо тен-а ми и е издържлив.



Другата ми нова придобивка е червило - отново на Revlon - Super Lustrous в цвят 120-Apricot Fantasy.



И накрая тъкмо плащах, когато видях страхотен цвят в бледо прасковено на Perfect, съвсем обикновн, но много ми хареса и реших да си взема и него.


Убеждавам се, че човек не трябва да спира да рискува. Понякога нещата, които най-малко предполагаме, че ще ни стоят добре ни изненадват.

И най-важното. Revlon не тестват продуктите си върху животни, което винаги е плюс. Аз лично съм върл противник на тази практика и избягвам да купувам подобни марки.

Ето и малко снимчици, а скоро ще споделя за всеки от продуктите поотделно.









2 comments

  1. Страхотна статия!
    Преди около месец и аз си взех Super Lustrous, само че в червено - 740 Certainly Red. Досега не съм излизала с него, само го пробвах, когато си го купих; не бях чела никакви отзиви, но явно съм направила добра инвестиция!
    Колкото до ружа - напълно ме убеди да си го взема, така или иначе имам нужда от нов.
    Поздрави!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Много им харесвам червилата, но при нас не се внасят редовно колекциите им и пропускаме най-хубавите цветове. Това ме отказа да си ги купувам като цяло.
      Специално този руж е много лек, полупрозрачен и се нуждае от наслагване за по-голяма наситеност, иначе не е лош. Погледни ако искаш ружовете на Inglot. Чувала съм много добри неща за тях.

      Delete