Базов гардероб - дрехи и аксесоари

April 26, 2019

След като в средата на миналата година ми се наложи да се разделя с абсолютно всички дрехи в гардероба си, реших да използвам възможността и да го попълвам само с много любими и необходими нови такива, независимо от цена и марка. 
Всъщност последното е по-скоро лъжа, тъй като аз така или иначе съм фен на масовите марки, що се касае до облекло и избирам по-скоро материи, отколкото чие име стои върху етикета. Рядко си позволявам по-скъпи покупки и тъй като модата не заема централно място в живота ми, не изпитвам и необходимост да се вълнувам от марки и тенденции. 

Истината е, че аз летен гардероб нямам. Единствените ми притежания, които бих могла да принеса в него са някои от памучните ми дънки, които са по-тънички и една, две тениски, които дори аз не съм купувала. 
Моят стил е доста семпъл, харесвам предимно неутрални цветове, не се вълнувам от шарки, щампи или искрящи цветове и може би заради това съм се въздържала до момента да си говорим за дрехи. 
От време на време обаче пускам в instagram по някоя моя снимка и изненадващо за мен дори получавам коментари свързани с облеклото ми, та реших да разширя тематиката на блога и в тази категория, за това и днес ще говорим за мода (само използвайки тази дума се чувствам ужасно некомфортно). 

Започвайки от НУЛАТА в буквален смисъл може да се каже, че имах нужда от всичко. Базов гардероб нямах и реших да си попълня първо него с онова, което ми липсва и зная, че така или иначе ми е необходимо. 
H&M ми е фаворит що се касае до такъв тип дрехи и си напазарувах това онова, което прецених, че ми трябва. 




Мога много да ви похваля ленените и памучните им тениски, които съм ползвала и в предишни години и освен, че са на много достъпни цени и са направени от естествен материал, са и ѝ много симпатични и лесни за съчетаване с абсолютно всичко.


И трите, които аз избрах са в размер М, който поне според мен и отговаря точно. Единствено мога да дам препоръка за тениските  от лен да помислите за по-голям от обичайното размер, ако не искате да са ви късички.









Post a Comment