Glossybox Sweden - June 2015

July 2, 2015

Glossybox кутията за юни пристигна преди няколко дни и бързам да ви споделя впечатленията си.

Този месец дизайна на кутията е отново поверен на гост-артист. Carolina Gynning е художник, известна с това, че рисува абстрактни мотиви в ярки и запомнящи се цветове. 
Не съм запозната с творчеството ѝ, а и като цяло не съм човек на изкуството и не мога да имам някакво компетентно мнение по повод на това, което прави, но като обикновено консуматор, мога да кажа, че това как се е справила в колаборацията с Glossybox ми хареса много.

Carolina се е опитала да пресъздаде Ibiza, лукс и красота в своята творба и от снимките може всеки да направи извод за себе си, дали се е справила. 



Дъното на кутията също е изрисувано, в същите цветове, но с друг мотив.


Върху картичката е упоменато, че всички продукти подбрани този месец, са напаснати, така че да опишат най-добре характера на Carolina Gynning и са съобразени с нейните лични предпочитания.


1. Sebastian Professional - Re-Shaper. Full Size Product 400ml/290kr
2. Yves Rocher - Botanical Colour Nail Polish x 2. Full Size Product 59kr
3. Lulu DK - Wonderland Jewelry Tattoos. Full Size Product 349kr
4. Elizabeth Mott - Tint & Sass. Full Size Product 10g/219kr
5. Medusa's Make-Up - Eye Shadow, Maneater. Full Size Product 90kr


Не мога да се оплача от разнообразието този път, има за всекиго по нещо и макар самата аз да няма да използвам всеки един от получените продукти, смятам че като цяло отзивите на повечето хора ще бъдат позитивни.
Не съм ползвала никой от тях до момента и не мога да дам мнение или отзиви, предполагам, че ще предпочета да подаря това, което не съм харесала, за да може да му се порадва някой друг.

Лак за коса използвам много рядко, а имам събрани поне 5,6, които само седят в шкафа и чакат своя ред. За съжаление и този на Sebastian ми е почти безполезен, но дори и да бях човек, който използва спрей всекидневно, едва ли бих се насочила към продукт, чиято цена е над 50лева.
Добро впечатление ми направиха лаковете на Yves Rocher, които са в сходни нюанси с няколко  други, които имам. Първоначално бях решила да не ги запазя, но след като разбрах, че марката ще се предлага в дрогериите Lily, ще се постарая да ги тествам и да ви разкажа за тях още следващия път. 
Колекцията съдържа 50 нюанса, което звучи обнадеждаващо и се надявам качеството им да е добро, защото цената е поносима.
Виждам такъв тип татуировки за тяло навсякъде и макар първоначално да ми се сториха малко кичозни, с времето започнах да им свиквам и съм любопитна и сама да видя за какво става дума. Ще запазя и получената в тази кутия, за да ви напиша публикация и за нея.
Elizabeth Mott е марка, която често предоставя продукти на Glossybox и каквото и тяхно да съм пробвала, не съм оставала разочарована. Имам няколко продукта за лице и устни, тип стейн и като цяло нямам нужда от нов такъв, но имайки в предвид положителния си опит с марката, вероятно ще му дам шанс. Цвета изглежда стандартен - розовеещ, дано формулата не е твърде изсушаваща.
Последният включен продукт е на марка, която ми е непозната - Medusa's Make-Up, паднали са ми се лилави сенки. За съжаление точно този нюанс на лилавото не е нещо, което бих ползвала достатъчно често, за да си струва да запазя.


Както винаги в кутията дойде и ежемесечното списание, върху корицата, на което е гост-дизайнерката този месец. Бяха включили и няколко купона за намаление, от които аз няма да се възползвам.
Ако нямате акаунт във Viaplay и живеете в Швеция, пишете ми, за да ви дам код за активация, който е предназначен само за нови потребители и дава 2 безплатни месеца при регистрация. 

Това беше всичко. Не съвсем лоша кутия, не успя и да ме възхити. Надявам се другия месец да има по-приятни изненади и по-успешни продукти.

1 comment

  1. мен ме възхити дизайна на кутията, страхотна!! също и стейнът изглежда много симпатично :)

    ReplyDelete