MNY - Maybelline New York

January 25, 2011

Ако сте прочели темата ми за това какво си взех от Белгия вероятно сте забелязали, че съм споменала гланцовете и ружа, за които ще ви говоря днес. Исках да мине малко време през, което да ги използвам, за да мога да споделя впечатленията си с вас.
В България лесно могат да се намерят част от продуктите на Maybelline New York ,но за съжаление новите колекции не се продават и не се знае дали изобщо някога ще имаме достъп до тях. Разнообразието от продукти не е свръх голямо, но пък определено има някои неща, които привличат вниманието. Тъй като не бях запозната с продуктите от тази серия не рискувах да си купя всичко, което се предлагаше, за което сега малко съжалявам, защото определено съм много доволна.
Не съм от момичетата, които имат много червила и заради това тези гланцове веднага ме заинтригуваха. Купих си три броя в различни цветове и съм много впечатлена. Въпреки че са много блестящи нямат досаден брокат, който аз ненавиждам. Друго, което ме изненада е, че не са твърде лепкави. Предполагам на всички ви е случвало косата ви да полепва по устните след нанасяне на подобни продукти за устни, с тези гланцове нямам подобни преживявания. Много е лек, няма го чувството сякаш имаш нещо тежко или мазно върху устните си. Вкуса и мириса също са важен компонент при такава покупка и няма да останете разочаровани. Миришат приятно, но все пак подобни неща са строго индивидуални и не мога да гарантирам, че ще допаднат на всеки.
Както може да видите от снимките се продават в тубички от по 9 ml. всяка, а цената беше около 3-4 евро. Удобни са за носене в дамска чанта, джобове, за да освежите устните си през деня. Ако сте като мен и предпочитате само лек цвят с блясък, то определено този продукт е за вас. Цветовете нямат имена, а само номер, аз имам тези в 389 - много бледо оранжево, златисто-шоколадово в 489, както и бледо лилаво в 589.



Другото, което си взех пак на същата марка е руж. Цвета има розов нюанс, с много ситни брокатени частици. Аз лично предпочитам ружовете ми да са матови, но от друга страна пък това беше и една от причините да си го купя, защото наистина нямам подобен. Не харесвам силно пигментирани ружове и този е перфектен за мен, дава приятен цвят на лицето без да привлича излишно внимание върху мястото, където е поставен. Трябва да се има в предвид все пак, че продуктите от тази серия както споменах са предназначени за по-младата аудитория и поради тази причина са леки и приятни, а дизайна на опаковките не е нищо особено, но в никакъв случай не дразни.








Като цяло нямам оплаквания към нито едно от нещата, които си купих. Дори напротив, вършат ми чудесна работа в ежедневието и силно се надявам да се предлагат в България, за да мога да продължа да си ги ползвам.

Post a Comment