Urban Decay - NAKED

January 5, 2011

От къде може да си купите : Sephora България, доколкото знам в момента количествата са изчерпани, но се очаква доставка; eBay LINK
Цена : 79 лв, аз моята си я купих за 45 евро с доставката.
Продукт : Urban Decay NAKED Palette, 12 цвята, двоен молив за очи - Whisky и Zero, мини база за сенки - Eyeshadow Primer Potion.



За самата палитра :




Опаковка : Дизайна е много стилен и в същото време семпъл, а велура е отлично допълнение към златните букви в името.




Цветове : Селекцията от 12 неутрални цвята е брилянтна, подходящи както за лек ежедневен грим, така е за по-тежък вечерен. Всички цветове до един са лесно използваеми, обхващат богата палитра от нюанси - от матово бежово през няколко разновидности на кафявото, до виолетово, сиво и черно. Обожавам подобни мултифункционални палитри, защото в една кутия освен сенки с блясък има и няколко матови, които аз използвам за опушен грим.








 

Молива е двустранен, много мек. Черното го използвам само във вътрешността на окото, защото не ми е удобен за очертаване, но този в кафяво е невероятен - много плътен.









Пигментация : Много силно пигментирани, не се ронят, не се събират върху сгъвката на клепача. Много, много издържливи.






Моите впечатления :

Благодаря на всички, които ми препоръчаха палитрата!Харесва ми самата кутийка и дизайна й, въпреки че е малко дълга не е невъзможно да се носи в дамска чанта или в малък куфар за пътуване. Има и допълнително огледалце, което също я прави удобна.Цената в първия момент изглежда висока, особено за нашите стандарти, но по мое мнение е напълно оправдана - и като качество, и като количество.За първи път ползвам сенки от тази марка и честно казано не очаквах толкова добър резултат. Безкрайно издържливи, нося ги без основа вече в продължение на 9 часа и не са мръднали, използвах комбинация между Virgin, Half Baked и Buck, но обожавам всички цветове до един! Gunmetal ми е най-любим, а молива Whiskey, който е в кафяво е невероятен. Вече търся от къде мога да си го купя отделно. Мисля, че дори и да имам само тази палитра, няма и да помисля за друга.
Останах много разочарована, когато разбрах, че количествата в Sephora са изчерпани, но успях да си я намеря в eBay за 45 евро и след два дни вече ми беше доставена до вратата.
Ако се двоумите дали да си я купите - направете го! Няма да съжалявате, горещо препоръчвам и скоро очаквайте да ви покажа какви визии съм сътворила.

6 comments

  1. Здравей,много харесвам тази марка,но тук в БГ незнам от къде да си закупя :( Любимата ми палитра е Book of shadows vol II ,можеш ли да ми кажеш от къде мога да си поръчам нещичко на Urban Decay ? Благодаря предварително и блогът е страхотен! :))

    ReplyDelete
  2. Само ebay. Няма друг вариант. Покрай Коледа в Сефора пускат по някоя и друга бройка от UD, но толкова.

    ReplyDelete
  3. Тука няма Urban Decay...дано това за Коледа да е вярно

    ReplyDelete
  4. Привет на всички на 12.11.11 купих такава палитра за моята приятелка от магазина Сефора в The Mall на Цариградско. Предлагаха я свободно на щанда с другите палитри на Urban Decay. Палитрата е уникална, имам я от половин година.Купиха ми я от Париж с предварително записване в техния магазин :) Заслужава си чакането и парите.Много добро качество и откакто я имам рядко отварям други палитри и сенки.Достатъчни са ми и тези цветове.и за дневен и за нощен грим.

    ReplyDelete
  5. Благодаря за информацията, Румяна. В нашата Sephora обикновено така процедират (пускат я само за празниците). Палитрата си струва всеки лев. Срахотна е. И аз като теб най-често посягам към нея, въпреки че имам много други палитри.

    ReplyDelete
  6. Тази палитра е на първо място сред продуктите, които мнооого искам да пробвам :)) Изглежда уникално, мисля че е най-хубава сред трите палитри ...

    ReplyDelete