Новите ми покупки!

January 13, 2011

Здравейте!

Преди няколко дни се завърнах от Белгия. За съжаление обаче нямах голяма възможност да обиколя всички козметични магазини както ми се искаше. Успях обаче да си взема някои неща, които сега ще ви покажа, а след като мине малко време ще споделя и впечатленията си от тях, тъй като за мен е важно да ви дам откровеното си мнение.

1. Maybelline Gel Eyeliner


Не знам дали се продават тук, аз лично не съм ги виждала никъде. Предлагат се в два цвята - черно и лилаво. Първите ми впечатления са доста добри - кремообразни, лесни за нанасяне, издържливи и водоустойчиви. Все още съм  в процес на тестване обаче и когато имам пълни впечатления ще споделя с вас снимки с моите експерименти и може би някои препоръки.


2.  I love.. Cosmetics


Спомням си преди няколко месеца бях чела статия за тази марка в един от блоговете, които следя и бях впечатлена от начина, по който са представени техните продукти. Купих си 4 балсама за устни и лосион за тяло. За съжаление там, където бях гланцовете им ги нямаше, така че нямах възможност да ги пробвам. Тъй като наистина ми харесаха донесох нещо и за вас - тези, които следят блога ми. Така че не забравяйте да се абонирате и скоро ще има приятни изненади.


3. Park Avenue Lipgloss





Обожавам този цвят! Веднага щом го видях бях решила да си го купя. Предполагам тук няма много какво да се коментира, така че мога още сега да кажа, че съм доволна. Невероятен цвят, за съжаление обаче не чак толкова колкото на мен ми се иска. Определено си търся нещо такова на друга марка било то и на по-висока цена.


4. The Body Shop - Lip Butter




Взех си още 1 разфасовка на любимият ми балсам с грейпфрут и този с манго. Най-добре похарчените 7 евро през живота ми.


5. The Body Shop - Coconut Shower Cream
Ако имах възможността щях да си купя всички душ гелове на The Body Shop. Тези, които ме познават знаят добре, че обожавам всякакви продукти, които миришат на кокос и наистина нямаше как да пропусна да не си купя поне това. Смятам да го включа в някоя бъдеща класация на топ душ гелове.


6. MNY - Maybelline New York


Отново продукти, които не съм виждала тук. Страхотни впечатления за момента, съжалявам само, че не си взех и други продукти от тази серия, но не бях сигурна какво точно търся, а по-скоро исках да пробвам неща, които съм нямала възможност да пробвам до сега. Очаквайте тема с по-подробна информация.

7. Etos




Доколкото знам марката е холандска и имат наистина голя избор от продукти, разбира се не устоях и си купих пудра, крем-руж и червило. Отново впечатленията ми са добри за момента и ще направя както и за другите интересни неща отделна тема.

8. L'oreal Quad Pro
Не можах да устоя на тази четворка сенки, предлагаха се в много различни цветове и следващия път определено ще си купя и някой от другите.

9. Andrélon Glad & Steil



Забравих си кристалите в България и това беше най-близкото до кристали, което успях да открия. Дори не съм на 100% сигурна как точно действа :( и разчитах на приятеля ми да превежда . Определено ми беше по-лесно да си разресвам косата, така че предполагам от тази гледна точка действа.

Както виждате успях да се зарадвам добре, а представям си ако имах време да пообиколя колко още неща можех да си купя. Имам какво да използвам и да споделям впечатленията си с вас, ако вие сте пробвали някои от тези продукти с удоволствие ще прочета коментарите ви.

Хубава вечер и се усмихвайте много!


2 comments

  1. Здравей, искам да те попитам дали си доволна от Maybelline Gel Eyeliner?? И дали знаеш да се продава някъде в София :( ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей!

      Да, доволна съм, но за съжаление тази очна линия не се предлага в България. Погледни на Essence, чувала съм добри отзиви за нея :)

      Delete