AliExpress Finds #2

August 8, 2017

Вече цял месец живеем в новата къща и с изключение на няколко дребни покупки, може да се каже, че вече си имаме всичко. С хубавото се свиква лесно и се оказа, че притесненията ми покрай преместването бях изцяло неоправдани. В крайна сметка влезнахме в ритъм и единственото, което ни липсва, за да се почувстваме изцяло удовлетворени е една дълга и добре заслужена ваканция, но покрай емоциите, разходите и времето, което трябваше да заделим на други неша, почивката остава за пореден път на заден план.

С напредването на възрастта интересите ми започват да се развиват в малко по-различни посоки от само козметични и с удоволствие искам да разнообразя съдържанието на блога с всичко онова, което ме вълнува на този етап, с надеждата да намеря съмишленици и нови хора, с които да споделям разнооразните си хобита. 
До колко ще успея и в какви срокове това ще се случва не зная, психически още не съм изцяло в час и в зависимост от това в какъв период се намирам, не съм убедена, че вдъхновението ще ме връхлети тогава, когато ми се иска. Старая се обаче да заделям повече време на онова, което ми носи радост, а писането тук и всички вие сте определено част от това. 

Днес ще си говорим за новите ми открития и последни покупки от AliExpress. Първата част на публикацита определеnо привлече интереса ви и се радвам много, че след няколко месечна пауза, успях да събера няколко съкровища, които да споделя и с вас. 
Иска ми се да ви предупредя, че предметите нямат абсолютно нищо общо помежду си и покупката им е единствено повлияна от разни идеи, които изникват в главата ми от време на време. 


Дано си харесате нещо от избраното от мен и да съм успяла да ви бъда полезна и да запълня нуждата ви за нови дреболии, които и вие да поръчате.
Силиконови винтчета за обеци


Губя всякакви винтчета и стопери, които идват в комплект с обеците, които купувам и нямам никакво обяснение за това защо и как това се случва. После се налага да "взимам на заем" от други чифтове, после пък забравям да ги върна, в последствие губя и тях.. Така до момента, в който реших, че трябва да предприема действия по въпросa. 
Избрах си гумени, пасват на всякакви модели обеци и ги държат на място без никакъв проблем и са много лекички. 
Няма да излъжа ако кажа, че тази покупка ми е може би най-любимата измежду всичко, което ще покажа днес.

В пакетчето се съдържат 150 броя силиконови винтчета на цена от US $0.32 и безплатна доставка.

Кутийка за хапчета



Покрай безбройните ми диагнози и посещенния по лекари през последната почти една година, открихме, че имам сериозна липса на желязо и витамин д в кръвта. Допълнително имам и хапчета за синузит, витамини, успокоителни при нужда, хапчета за главоболие и в един момент се оказа, че просто не ги взимам навреме или забравям кои са съм взела, защото не го оправя през определено време на деня, а когато ми дойде насгроението. 
След като ми върнаха изследванията за желязо няколко пъти, реших да си взема една кутийка, която да съхранява хапечтата ми по дни. 
Пълня всяка неделя всичко необходимо ми през седмицата, слагам един два алведона за спешни случаи и в края на деня мога да си следя лесно дали и какво съм си изпила.
Избрах си този модел, защото ми се стори цветен и симпатичен, освен това капачето се затваря стабилно и не позволява на хапчетата да се разпиляват из чантата ми. Има седем прозорчета - неделя до събота и е много лекичка и незаемаща място.

Специално този продавач, който аз избрах изпраща цвят на случаен принцип. Цена $2.21 и безплатна доставка.



Поръчвам си доста канцеларски материали от AliExpress и голяма част от тях са с доста сладурски, детски мотиви. Не винаги пасват на моя стил и виждане, но този път уцелих в десятката и съм супер въодушевена за тези самозалепващи листчета с мраморен мотив. Предлагат се и в други разновиности, които са също повече от симпатични и горещо препоръчвам и на вас, ако си падате по такъв тип джунджурии.

30 листчета струват US $0.79 и безплатна доставка.



На работа не ми е позволено да нося нито лак, нито каквито и да е бижута освен малки и дискретни обеци. Мия ръцете си по около 30 пъти на ден и са ужасно сухи и неатрактивно изглеждащи.
Отвикнала съм да нося пръстени и ме дразнят ако ги нося за повече от няколко часа. Купувам рядко нови, защото зная, че няма да ги използвам, а ако все пак се навия обикновено си избирам нещо съвсем семпло и евтино, за което в общи линии ми е все тая така или иначе.
Откакто ми пристигна това кръстосано сребърно пръстенче с камъни си го нося постоянно при всеки удобен случай и супер много ми допада. Хем е супер модерно, хем е дискретно. Не е почерняло и камъчетата са си все още по-местата. ПРЕПОРЪЧВАМ.

Предлага се в четири различни размера на цена US $3.33 и безплатна доставка.




Не мога да повярвам, че все оше не съм ви показала този комплект четки, който имам от супер отдава и използвам постоянно!

Комплектът би трябвало да съдържа 12 четки, предимно подходящи за използване върху очите, макар че аз ги ползвам за каквото ми дойде и смятам, че са удачни. Имам оцелели 11 от тях, една е изчезнала покрай местенето, но така или иначе няма особено значение.
Много са меки, от изкуствен косъм, не дразнаят, не дращят, почти всички са използваеми (двете за очна линия не се оказаха моите), удачни за кремообрази и прахообразни продукти. 
Почиствам и мия редовно, за момента не са се разпаднали, но гледам все пак да съм с реалистични представи. 

Цена за всички 12 е US $3.13 и безплатна доставка.

Много ще се радвам ако споделите с мен за вашите открития, нямам търпение да пробвам и нови неща, които да мога да ви представя в следващата трета част от поредицата,

Любопитна съм да разбера дали пък някой от вас не си е избрал нещо от онова, което вече съм ви препоръчвала?

Желая ви прекрасен, усмихнат и слънчев летен ден.

Post a Comment