Glossybox Sweden - November 2016

December 9, 2016

Коледното издание на шведската кутия Glossybox ме изненада приятно и реших да споделя с вас красотите, които получих в нея. 


Дизайна е също в празничен и е сред онези, които няма как да изхвърля. Капака е украсен в лилаво-синьо,  преливащи се от светло в тъмно, а долната част на кутията е в блестящо сребристо - дуохром.


Всички продукти се оказаха любими или поне до там, че да ги сметна за нещо, което пасва на вкуса ми и смятам за интересно. 


1. The Body Shop - Body Butter Vanilla Chai 
2. Carven - L'Eau de Toilette
3. De Bruyere Beaute - Jumbo Eye Pencil, Bubble 07
4. La Theorie Des Volcans - Noir Eternae Youth Potion, Face Scrub
5. Hotmakeup - Makeup Brush Cleanser


Както може да се убедите от снимката маслото за тяло на The Body Shop е вече в употреба и имайки в предвид, че съм фен на формулата по принцип, а ванилия ми е любимият аромат изобщо, за първи път обмислям сериозно да си взема опаковка в пълен размер, защото далеч не съм готова да се разделя с него. 

Изненадах се, че са избрали да ни пратят тестер на парфюм, обикновено нещо подобно идва като бонус или извън основните пет, но така или иначе не се оплаквам, защото съм фен на парфюма и нямам против да е в живота ми отново, макар и за няколко употреби.

Споделяла съм ви, че имам непреодолимо желание да притежавам всичко лъскаво и нямаше как да не се зарадвам на невероятните сенки в зелено-сиво, които са и супер блестящи. В комбинация с факта, че идва под формата на молив, което определено улеснява нанасянето, гарантирам, че ще е продукт, който няма да остане неизползван.

Скраба за лице/маска премахва мъртвата кожа и почиства в дълбочина, а според опаковката след нанасяне цвета ѝ се променя от бял в лилав - друг факт, който определено прави употребата по-забавна. 

Последен в списъка се оказа нестандартен продукт, който не съм пробвала никога до момента, но съм виждала добри отзиви за него, което определено разпали интереса ми. След като вече си имам и свой собствен нямам търпение да го тествам и да видя дали е нещо, което пасва на мен и нуждите ми. В кутийката е разположена гъбичка, която е пореста и може да почисти четките за очи с едно лесно движение. В централната част има отделение с друга гъбичка, която може да бъде намокрена и да се използва при нанасяне на сенки, които изискват това.

2 comments

  1. И аз имам една такава джаджа от една фейсбук страничка и за сенки, когато сменям цвят, много я ползвам. Фактически тя изтупва цвета от косъмчетата :)
    Много сполучлива кутия! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Тъкмо днес си го ползвах и направо съм изумена от резултата, не очаквах, че действа. Изтупва почти всичкият цвят от четките и мога да си ползвам любимите без да се налага да ги мия постоянно.

      Кутията се оказа супер, декемврийската е в колаборация с Кенза, дано и тя да се окаже попадение :)

      Delete