Glossybox Sweden - October 2016

November 2, 2016

Шведското издание на Glossybox за октомври е вече при мен и реших в началото на новия месец да ви покажа с какви продукти успяха да ме зарадват и този път.
Последните няколко кутии бяха сполучливи, но тъй като нямах намерение да ги снимам, веднага запратих по шкафовете полученото в тях, някак си ми се губят някакви конкретни любимци, които си струват да бъдат споменати.


Между другото за първи път в историята на Glossybox дазайна на капака на кутията е дело на един от абонатите и по мое мнение задачата е изпълнена отлично, оригинална рисунка, по-различна от онези, които съм получавала в миналото, а в същото време пасваща отлично на концепцията на Glossybox.
Опитвам се да си пазя такива по-интересни издания, които са ме впечатлили, но стават толкова много, че ще се наложи да поразчистя отново чекмеджетата и да направя поредното отсяване, защото ситуацията придобива застрашителни размери.



1. Unani Illuminating Milk Cleanser. 159kr/200ml
2. Trifle Cosmetics - Lip Parfait Buttery Lip Cream "Nude Rose". 165kr/3,5g
3. Merci Handy - Hand Cleansing Gel. 29kr/30ml
4. Cetaphil - Facial Moisturizer. 99kr/50gr
5. Flormar - Nail Polish. 49kr/11ml

Не съм ползвала тоалетно мляко за премахване на грим сигурно от много ранните си тийнейджърски години, когато бяха огромен хит и помня, че процеса на употреба включваше едно мазане и размазване, което в крайна сметка завършваше с очи изпълнени със сълзи и размазан поглед в следствие на неприятно парене. Сигурна съм, че технологиите и формули в днешно време за къде по-успешни и съм много любопитна да си припомня начина на действие на тоалетното мляко и дано това да промени мнението ми за тези типове продукти. Има еди такъв силно парфюмиран мирис на цветя, който ме хвърля в в подозрение, но въпреки това ще преборя предрасъдъците!
Червилото на Trifle изглеждаше обещаващо, но за съжаление върху устните ми се оказа катастрофално и откъм цвят и откъм формула. Изключително светло е, наподобява на розовеещ коректор, който не просто изравнява пигментацията на устните с тена на лицето, а контрастира по най-неприятният и набиващ се на очи начин. Формулата е полу прозрачна, което го прави още по-странно за гледане, хем съм розова и полу-умряла, хем може човек да види, че има устни под слоя продукт върху тях. На всичкото отгоре подчертава всяка линийка и сухо местенце по устните и се насъбира в една линия между горната и долната.

Ползвала съм и преди подобни антибактериални продукти, приятни, полезни, миришат добре. 

Имам спомени, че съм пробвала от предишна кутия продукт на Cetaphil и трябва да си прехвърля публикациите назад във времето, за да видя дали си спомням правилно или не. При всички положения тестерчето е достатъчно практично и може да го вкарам в употреба някой път.

Изненадата в кутията за мен се оказа лакчето на Flormar!! Веднага щом видях капачката ми стана ясно за кой продукт става дума и няма да скрия, че ми стана мило и приятно и ми напомни за вкъщи. Паднал ми се е 385 Red Velvet, нямам го, актуален за сезона, ще си го нося с радост. 


Това беше всичко от моята кутия-изненада за този месец. С изключение на червилото, което на пръв поглед изглежда добре, но в последствие ме разочарова, останалите продукти не са никак лоши.

Надявам се ви е било интересно заедно с мен да разгледате съдържанието на Glossybox.

Успешен ноември!

2 comments

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ReplyDelete
  2. На мен ми бяха пратили едно червило на Triffle в Birchbox (или беше Glossy...) и мнението ми напълно съвпада с твоето. Мама реши, че ще си го носи, но на мен въобще не ми хареса и не само цветът е ужасен, ами и формулата също е с много ниско качество.

    Лакът на Flormar прилича на Cerisе на Yves Rocher, който е страшно красив цвят и те вече няколко пъти ми подаряват, но аз не се лакирам почти никога.

    Дезинфектантите на Handy са с много хубави аромати, и аз ги харесвам!

    ReplyDelete