Glossybox Sweden - August 2015

September 4, 2015

Искам да ви се похваля, че за първи път от много месеци насам съм искрено доволна от съдържанието на Glossybox кутията си и дори успях да си припомня тръпката, която ме провокира да се абонирам за тях първоначално.

Обикновено раздавам почти всичко получено на познати и приятели (или отделям настрана за вас), а този път ми се струва, че ще запазя всичко за себе си, което само може да ме радва. 
Колаборациите им с различни дизайнери и артисти ми допадат и определено е забавно да получиш нещо уникално откъм опаковка, но в крайна съдържанието е това, което има най-голямо значение и ми се струва, че този път уцелиха в десятката, поне при мен.

Темата на августовката кутия е Front Your Beauty и е вдъхновена от цитат на неповторимата София Лорен, който гласи - "Beauty is how you feel inside, and it reflects in your eyes"
Четирите от всички пет на брой включени продукти ще използвам веднага, а бъдещето на петия обмислям, поради леко особената му миризма, която не съм убедена, че е точно моята. 



Не успях да се стърпя и набързо ви издадох мнението си и първите впечатления от августовката кутия, така че ми остава само да ви покажа и самите продукти без излишни приказки и обяснения.

1. Manna Kadar Cosmetica - Lash Primer. Full-Size Product 4g/219kr
2. ACO - BB Cream. Full-Size Product 50ml/119kr
3. Kueshhi - Anti-Cellulite Booster. Full-Size Product 200 ml/189kr
4. Emite Make Up - Eye Shadow Brush, E144. Full-Size Product 250kr
5. Hot Makeup & Glossybox - Lip Balm. Full-Size Product 55kr


Най-интересна този месец ми се струва подхранващата база за мигли на Manna Kadar Cosmetics. Интересното при нея е, че може да се използва през нощта и има подхранващи свойства, които възстановяват и подобряват състоянието на миглите, както и през деня - преди спиралата, като е посочено, че допълва ефекта ѝ. 
Ще я пробвам още утре и се надявам на добри резултати, много ми се тестват някакви нови неща, които обикновено пренебрегвам или пък не подозирам, че съществуват.

Кожата ми през последните месеци изглежда сравнително добре и с изключение на няколко редовни пъпчици тук и там, може и да мина само с обикновен BB крем и да пропусна цялата процедура покрай фон дьо тените. Марката ACO ми е позната от някъде, но не мога да се сетя къде и по какъв повод съм ги виждала. Надявам се цветът да ми пасне, единствено ме притеснява пояснението върху опаковката, че се адаптира към тона на кожата, което обикновено при мен означава - оранжево лице и бял врат. 

Другият продукт, който ми направи добро впечатление е лосионът за тяло против целулит. Макар и да знам, че реални резултати едва ли ще има, поне се надявам да е приятен при нанасяне и да не лепне. Винаги наивно подхождам към такива продукти и се надявам да е точно този, който ще ми промени мнението.

Четката на Emite Cosmetics е приятна на пипане и със сигурност ще ми влезне в употреба. Винаги, ама винаги имам нуждa от нещо такова, така че по един или друг повод ще успея да я използвам. Цената от 25 евро няма да коментирам, защото според мен едва ли е реална, но смятам, че четката е с прилично качество и поне на мен формата ѝ ми се струва като нещо, с което ще се разберем.

Последният и единствен продукт, който не съм сигурна дали и колко ще използвам е балсам за устни с аромат на грозде от Hot Makeup. На външен вид наподобява популярните EOS и не мога да кажа много за действието му, тъй като не съм се престрашила да го тествам все още. Мириса е доста силен и не ми е неприятен, но някак си обичам върху устните си да имам нещо по-неутрално, което да не усещам твърде много.


Надявам се да не ме разочароват следващия месец отново и нямам търпение да видя дали очакванията ми ще се окажат оправдани, след като успея да пробвам всичко ново по-обстойно.

2 comments

  1. На Kueshi имах един тоник за лице от Глоси, който замина в тоалетната. Толкова силен лепкав филм оставаше върху лицето... Дано този антицелулитен крем да е по-приятен :)
    Пак от Глоси ми се падна преди време една страхотна сянка на Емите, чиято цена за под 2 гр продукт беше 18 евро. От любопитство погледнах сайта им и наистина цените им са зашеметяващо високи, без изобщо тази марка да беше попадала в полезрението ми до преди това. Много ми е странно хахах НО пък сянката е една от любимите ми EVER и е много мултифункционална :)
    Интересен ми е ефектът от серума за мигли. Заради бременността отказах серумчето на Realash, а едно на Алверде ми докара проблеми с очите...Но са ми много любопитни тези подхранващи серумчета като цяло :)))) Ще се радвам да споделиш мнение по-натам :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Тоника и аз го имам, сега ми припомни за него и го намерих в гардероба си??? Ще го пробвам, че ми стана интересно.
      Emite са май шведски, цените не ме учудват, но аз лично не бих платила толкова пари за марка, която ми е съвсем непозната.

      Delete