Glossybox Sweden - April 2014

May 2, 2014

Здравейте!

Имам чувството, че мина цяла вечност от последния път, в който седнах да пиша публикация за блога. Определено имам доста да наваксвам, защото любовта ми към козметиката далеч не е затихнала, нито пък безразборното ми пазаруване. Имам много за показване и разказване и се надявам да успея за осъществя поне част от заплануваните статии и това да се случи през тази година.

Около мен не се случва нищо особено, което да си струва да бъде споменато освен може би факта, че за мое огромно съжаление магазина, в който работя съвсем скоро затваря, което означава, че съм официално безработна. Гледам да не се сдухвам прекалено много и да гледам по-философски над нещата, надявам се следващата глава от моя живот да бъде по-вълнуваща и пълноценна. Не зная все още какво точно ще правя, в края на юни смятам да се прибера за известно време в България, след което вече ще реша как да процедирам нататък. 

Не искам да се впускам в дълги размисли, защото не ми се отразява добре на психиката и вместо това ще насоча моят и вашият фокус върху темата на днешната публикация - съдържанието на априлската Glossybox. 
През последните няколко месеца Glossybox бе изместена на заден план в моето сърце от новата кутия, за която съм абонирана - Memebox. Корейците определено си разбират от работата, защото тотално ме спечелиха като клиент и съм обсебена от продуктите, които ми изпращат. Този път обаче Glossybox истински ме изненадаха и успяха да ми върнат емоцията, която изпитвах получавайки и отваряйки кутиите им в миналото.



Четка за нанасяне на червило от Emite Makeup (180kr/брой); Пилинг за устни от Etre Belle (129kr/15ml); Тестер от 3г на крем за суха кожа Yu-Be (169kr/33g); Тестер от 80мл на шампоан за коса Pure Luxury Intense Moisture Shampoo от Rich Hair Care (149kr/250ml); Душ гел Yogi Flow Foaming Shower Gel Sensation от Rituals (85kr/200ml).


Темата около която бяха обединени всички продукти този път бе : Spring Beauty Prep и дори мога да се съглася, че за първи път от много време насам намирам, че има нещо общо със съдържанието. Не, че има някакво много голямо значение, но обикновено имам чувството, че слагат някаква тематика просто ей така, за да отбият номера.
Изключително доволна съм от разнообразието и намирам подбора за изключително сполучлив. Четката изглежда много добре направена, усеща се издръжлива и луксозна на допир, мека и еластична е, отрязана е от едната страна, за да очертава контурите на устните максимално прецизно. Аз самата за съжаление няма да ѝ намеря приложение, защото нямам необходимото търпение, за да отделям допълнително време при нанасяне на червилото си. Шампоанът е от непозната за мен марка, но мирише доста приятно и не знам защо, но ми вдъхва голямо доверие, определено грабна любопитството ми. Подхранващият крем е мултифункционален и подходящ за използване дори върху лицето, обещава да се справи със сухите участъци. На пръв поглед много ми допадна, нанесох го върху леко сухите си устни и за няколко минути ги върна в състоянието, в което трябва да се намират, вкуса на крема обаче не е нещо, което препоръчвам да тествате. Не съм ползвала пилинг за устни до този момент и ми е интересно да видя как би ми се отразил и дали има ефект от него. Душ гела на Rituals използвах преди малко в банята, страхотно попадение с невероятен аромат. Излиза под формата на гел, след което се разпенва, в предвид доста нормалната цена и това колко икономичен е, мисля че открих нов любим продукт. При нас всъщност марката има официален магазин и то на няколко места, така че със сигурност за в бъдеще ще прегледам какво друго предлагат.

Това беше всичко. Доволна съм и определено всичко ще ми влезне в употреба, както споменах някои от продуктите дори вече започнах да използвам, което винаги е добър знак. 

Разполагам с още една кутия от априлското издание на Glossybox - с идентично съдържание, изцяло нова, която ще бъде подарък за една от вас. Как може да спечелите, ще разберете във фейсбук съвсем скоро.

Благодаря ви от сърце на подкрепата и хубавите думи. Прегръщам ви и желая весело изкарване на празниците.



1 comment

  1. Rituals са страхотна марка, а пяните за душ са... ммм! Кутията определено изглежда добре :)

    ReplyDelete