OPI - Baby Please Come Home

November 22, 2013

Здравейте, момичета!

Преди няколко месеца случайно попаднах на един шведски блог, в който детайлно бяха показани всички лакове от тогава предстоящата празнична колекция на OPI в колаборация с Марая Кери за 2013 година. Не помня точно по кое време беше, някъде в края на лятото и макар и да не исках да помислям дори за зимните месеци, определено бях заинтригувана от видяното и дори споделих линка с вас.


Колекцията е доста голяма и включва голямо разнообразие от различни формули, като тази, която на мен ми направи най-голямо впечатление съвсем очаквано бе "Liquid Sand". Разполагам с няколко такива лака вече, в началото ми бяха много интересни и иновативни, но с течение на времето някак си ентусиазма ми утихна и преустанових употребата им. 
Виждайки обаче новите нюанси, любовта ми към този тип формула моментално се разпали и нямах дори капка съмнение, че трябва да притежавам няколко шишенца. Така към днешна дата мога да похваля с четири лака от въпросната колекция - 3 пясъка и 1 съдържащ брокатени частици. 
Обикновено след такава голяма покупка (казвам голяма, защото тук цената на 1 лак е 17-18 евро) се чувствам леко виновна за похарчените пари, но истината е, че този път не просто харесвам всичко, което купих, но и не съм престанала да нося новите придобивки. 




Не ви бях показвала лакове от доста време, не си бях взимала нищо ново, а и така и не намерих нещо, което да ме грабне до там, че да му отделя цяла публикация и да ангажирам времето и вниманието ви.
Лакът, за който ще ви говоря днес е най-носеният и предпочитаният от всички нови и надявам се да допадне на вас толкова много, колкото допадна на мен.



Baby Please Come Home e с пепеляво-лилава основа, в която се съдържат сравнително едри сиви брокатени частици, както и по-дребни блестящи такива. В бутилката изглежда доста по-лилав, отколкото след като бъде нанесен върху нокътя.
Разнася се изключително равномерно без да оставя празни пространства или следи от четката, частиците абсолютно пропорционално се разпределят върху нокътната плочка, изглежда абсолютно завършен след два нанесени слоя. Останах наистина приятно изненадана и целият процес бе изключително бърз и безпроблемен.
Финиша е типичния за този тип формула - матов с блестящи брокатени частици. Не очаквах да остана толкова впечатлена от това как изглежда, за мое щастие се оказа една от най-успешните ми покупки през последните месеци. Като добавим факта, че лилавото е сред любимите ми цветове изобщо, мисля че можем спокойно да кажем, че имаме победител в категорията любим есенен лак за 2013 година.



Любимият ми сайт за онлайн пазаруване www.hqhair.com в момента предлага 10 % код за намаление, от който бихте могли да се възползвате ако лака ви е направил впечатление. Кодът е - SAVE10HQ и е валиден до 26/11.

За съжаление, както предполагам може да се досетите в Скандинавските страни през зимните месеци светлината хич я няма (тук ще бъде 18 часа в денонощието тъмно), което означава, че официално настъпи периода на мрачните и не до там добре изглеждащи снимки.
По препоръка на Адри от http://www.mybeautymadness.com/ си поръчах няколко лампи, които се надявам да ми помогнат да не съм толкова зависима от дневната светлина и да ми позволят да правя снимки в удобно за мен време, което пък от своя страна да доведе до повишаване на активността ми. Стискайте палци.

2 comments

  1. Страхотен е лакът! Стискам палци за снимките :)))) Тези лампи и аз твърде дълго ги отлагам, но и тук времето не е по-хубаво, та вероятно ще се наложи скоро да си купувам :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дойде ми палатката миналата седмица, но не съм я отворила, защото не разполагам с необходимите лампи, поръчах преди няколко дни две от тези, които Адри показа, после трябва да им търся и крушки, дано да има някакъв резултат, поне след работа като имам време да направя по една, две снимчици, колкото да не е без хич.

      Delete