Разопаковане Glossybox - Шведско издание Март 2019

March 22, 2019

Разопаковане Glossybox - Шведско издание Март 2019


Преди няколко дни изненадващо в пощенската си кутия открих последното - мартенско издание на Glossybox и след като всички продукти в кутия са точно по мой вкус, нямам търпение да покажа и на вас новите си козметични придобивки.

Girl Boss - The Body Shop, Beology, Luna by Luna

Съвсем очаквано мартенското издание е тематично обощено като Girl Boss, препратка към 8-ми март и международния ден на жената.
Откровено казано много рядко преглеждам списанието, което идва с кутията, макар статиите да са интересни, повечето ми идват твърде рекламни и предпочитам да влагам времето си в други занимания.

Разопаковане Glossybox - Шведско издание Март 2019 съдържание


Съдържание  : Glossybox - Шведско издание Март 2019

1. THE BODY SHOP - Shea Nourishing Body Butter
2. LUNA BY LUNA COSMETICS - Loose Translucent Powder
3. COLOR CLUB - Dry Ice Quick Dry Dops
4. DOUCCE - Relenteless Matte Lip Crayon "Winterberry"
5. SCHWARZKOPF BEOLOGY - Daily Moisture Essence Spray 

Разопаковане Glossybox - Шведско издание Март 2019 разопаковане


Съдържанието в кутията ми допадна много. Може би от доста дълго време насам не съм получавала продукти изцяло по мой вкус и може би единственото, което бих подарила е червилото, защото твърде рядко нося червено и още по рядко в молив формат. Всичко останало със сигурност ще ползвам и дори вече ползвам. 

За маслата за тяло на  THE BODY SHOP съм говорила много пъти и голяма част от разновидностите, които съм пробвала са предимно благодарение на Glossybox. Този път са ни предоставили мини вариант с аромат на ши, който няма да крия направо ме удари в сърцето и подозирам, че може и да си го купя. Откъм качество също не е никак лош, доста добре се отразява на моята кожа. Една такава кутийка ми стига за около 3-4 употреби.
Безцветната пудра за лице на LUNA BY LUNA COSMETICS пък пробвах днес за първи път и се справи доста добре в запечатването на иначе матовия ми фон дьо тен. Имам понякога проблем с издръжливостта на някои такива продукти и посягам към пудрите за помощ. Не мога да кажа много за нея все още, доста е "пудрена", някак си не супер фина и незабележима, но това са по-скоро съвсем първи впечатления. 

Color CLub капки за бързо съхнещ лак

За съжаление се лакирам все по-рядко, но пък капките на COLOR CLUB, които правят лака за нокти да съхне по-бързо звучат супер обещаващо. Харесвам марката и ако наистина действат, може би ще ми даде тласък да намирам повече поводи да си нося любимите лакове?
За червилото  на DOUCCE споделих вече, че не съм убедена, че цветът е точно мой и обикновено с такива продукти процедирам по един и същ начин - слагам веднъж и запращям в чекмеджето, където седят 3,4 години преди да се наканя да ги хвърля. Може би ще подаря. 

DOUCCE червило молив

ОБОЖАВАМ спрейове за коса без отмиване. Може би измежду всички възможни продукти за грижа за косата този тип са ми най-любими и рядко отказвам да пробвам нешо ново. BEOLOGY е нова серия от SCHWARZKOPF, която съдържа морски водорасли и е предназначена за подхранване и подсилване на косата. Може да се нанася, както на суха, така и на влажна. Пробвах го снощи за пръв път, стори ми се доста обещаващ. Мирише умопомрачително. Ще прегледам какви други продукти се предлагат от същата серия. 


Schwarzkopf Beology спрей за коса



Това бе всичко от марското издание на Glossybox. Нямам никакви оплаквания. Както винаги съм доволна и мога да препоръчам и на вас ако имате възможност да пробвате нещо такова да го направите. Услугата не е скъпа, но е приятна изненада всеки месец и радва в повечето случаи не само мен, но и снабдява с продукти колежки и приятелки.

Post a Comment