FINALLY some new beauty products to try

March 14, 2018

След месеци липса на вдъхновение за нови покупки (честно вината не е моя, на няколко пъти излизах с мисия - козметичен пазар), музата най-накрая реши да ме сполети и успях да си напазарувам това онова, което хем да ми трябва и хем да не ми се струва познато, ненужно, скъпо, повтарящо се.. 

Само на мен ли ми доскуча да гледам едни и същи хайлайтъри, матови червила и моливи за вежди да ни бъдат предлагани сезон след сезон като нещо ново, уникално и неповторимо? Сериозно намалих и гледането на youtube, рекламите и безкрайното продуктово позициониране ме тормозят. 
През последната седмица обаче май се събудих от зимния си сън и някак си неусетно си дадох сметка, че май съм отново във форма, защото кутията с нови придобивки застрашително взе да се запълва. 





Та, дойде и времето да си говорим за първи път през новата година.. за козметика...


Ако следите блога ми от самото му създаване преди...7,8 години?... то вероятно може да имате бегъл спомен, че някога съм споменавала нещичко за марката I Love...
При едно посещение до Белгия бях попаднала на тях в местна дрогерия и моментално ме бяха грабнали с интересната си концепция и нетипични за онова време аромати. Години по-късно на пазара има какви ли не сходни алтернативи, а пък самите I Love... са и достъпни в България, срещала съм ревюта из българските бюти блогове.
Покрай празниците бях получила комплект от масло за тяло и душ гел с мирис на ягоди и сметана, който съвсем бях забравила, че имам и покрай публикацията днес си ги изкарах и смятам да ги вкарам в употреба.
Миризмата специално на крема за тяло е леко натрапчива, честно казано малко ми нагарча и не знам как ще се споходим, веднъж нанесен върху кожата ми.  Не е от този тип сладки, но свежи аромати и някак си не го чувствам директно като точно моят.



Базата за мигли на Dior е сред козметичните ми любимци изобщо и нещо, което купувам и ползвам постоянно. Цената му е изключително висока и въпреки че работи точно, както искам и ми дава отлични резултати, измежду, които и факта, че прави голяма част от спиралите ми неразмазващите се, някак си да давам по 70-80 лева на всеки 2, 3 месеца е нещо, което винаги ме е стряскало.
L'Oreal от скоро предлагат собствена верия от популярната Paradise Extatic серия и макар да си признавам, че не съм проучила в подробности дали идеята и на двата продукта е същата, съзнанието ми - бяла опаковка, праймър, мигли, директно направи асоциацията, че е.
Ползвала съм я два пъти (наложи се да я пазя за снимките, защото след седмица употреба четката изглежда алармиращо нехигиенична. 

Спиралата и матовото червило на Maybelline са тотални фаворити. От години не съм попадала на спирала, която да не ми се размазва без изключения и Lash Sensational ме изненада. Освен това прави миглите ми много добре сресани, плътни, големи и черни. 
Червилото от новата серия Superstay Matte Ink не пада от устните ми независимо какво ям или пия. Нося го предимно на работа, защото нямам време да си оправям грима, а пък цвета озарява тена и дава малко цвят на бледата ми кожа. 


Olaplex Hair Perfector е възстановяваща косъма маска, която се нанася на влажна коса и се оставя да престои от около 30 минути до няколко часа. Изключително ефективна и даваша резултати само след първата употреба. Ще ви направя отделно ревю, защото има какво да се каже, но накракто - да, действа, но е ужасно неикономична и доста скъпа при редовна употреба. 

Приставката за нанасяне на кремообразни продукти на Clarisonic купих по препоръка на Tati. За пореден път се убеждавам обаче, че тя не е точно моето бюти гуру, защото каквото и да взема след нейни хвалби обикновено не ме впечатлява. Така и този път седя гледам лицето си и не схващам, как, как това нещо се води, че работи. 



Много обичам Fit me на Maybelline и за пореден път си го поднових. Покрай него взех и новото предложение на MaxFactor Ageless Elixir Miracle, който много ми допада носен върху база и изобщо не ме впечатлява, носейки го без. Най-светлият цвят ми идва една идея по-тъмен, но пък не е като да не съм свикнала да имам разлика между лицето и врата, така че няма да е нищо ново. 

Това бяха новите ми придобивки накратко. Ако нещо ви се е сторило супер любопитно и искате да чуете повече по темата, оставете ми коментар и ще се надявам да успея да отговоря на чуденките ви.

Post a Comment