Sleek MakeUp

November 19, 2010


Официален сайт : Sleek MakeUp
Цена на доставка : 13.60 $/ 19.50 лв за цялата поръчка.

Как разбрах за Sleek?

Преди време случайно попаднах на клипче в Youtube и прочетох доста добри отзиви за въпросната марка. Разгледах сайта им обстойно още същия ден и мога да кажа, че просто се влюбих.
Страшно голяма фенка съм на цветовете и от много време не бях попадала на марка, която да предлага такова огромно разнообразие от цветове.
Друго важно нещо, което поне на мен прави впечатление е опаковката на самите продукти. Цветни, свежи и много интересни. Ако обичате интересни цветове, на добри цени - това е вашата марка.
Поръчах веднага и с удоволствие мога да споделя, че нещата пристигнаха само след 5 дни, всичко беше опаковано брилянтно и съм безкрайно впечатлена от качеството на всички продукти. Получих и малък подарък - червило, което също мога само да похваля.
Моята първа поръчка :
От къде да поръчате : Bad Girl i-Divine Palette, за момента обаче количествата за изчерпани.
Цена : 11.75$/16.50 лв (в зависимост от курса на $ или евро)
Продукт : Bad Girl i-Divine Palette
Цветове : 12


Опаковката е от картон, аз лично си съхранявам палитрите в тях, защото ми е по-лесно да ги разпознавам.

Първата, която си взех е от колекцията Bad Girl i-Divine. Идеални цветове за опушен грим. Много силно пигментирани, смело мога да кажа, че за подобна цена, това е най-доброто, което съм получавала до сега. Тъй като самите цветове са с минерали, са много меки и лесни за разнасяне, като ви трябва минималното количество, което ги прави и много икономични. Подходящи за вечерен грим по мое мнение.

Така изглеждат цветовете : (снимката не е моя, може да видите от къде е взета ЛИНК)

Нямам любим цвят, обожавам всички, но GUNMETAL и ENVY използвам най-често.


От къде да поръчате : Storm i-Divine EyeShadow Palette
Цена : 11.75$ /16.50 лв.
Продукт : Storm i-Divine EyeShadow Palette
Цветове : 12

Втората палитра, която поръчах е от колекцията Storm i-Divine, цветовете за разлика от първата за много нежни и подходящи както за ежедневен грим, така и за някои по дръзки експерименти. Съдържа няколко матови цветове, както и такива с отблясъци.


Цената е същата, като на предната палитра, същият брой цветове, има собствена четка за нанасяне, както и огледало, което ги прави перфектни за носене в дамска чанта. Тази ми е най-любимата, защото цветовете са особено подходящи за дневен грим, пак има комбинация от матови тонове и такива с блестящи частици.

От къде да поръчам : Blush - Rose Gold
Цена : 8.23$/11.76 лв (приблизително)
Продукт : Руж, цвят Rose Gold

 
Да си призная, не вярвах, че ще сменя някога любимият си руж на Seventeen. Ползвам го от години и така и не успях до сега да намеря нещо, което да отива на моя цвят кожа и да не стои като тебешир върху фон дьо тена ми.
Цвета от Sleek, който си поръчах се казва Rose Gold и е много нежно розово със златни отблясъци. Отново е много силно пигментиран, както и при сенките. Наистина се нуждаете от най-минималното количество продукт.
Получавате обаче 8 грама продукт!


От къде да поръчате : LIquid Eye Liner - Steel
Цена : 7.64$/ 10.92 лв.
Продукт : Брокат, очна линия в сцвят - стомана. Liquid Eye Liner - Steel

За Нова година си търсех нещо, което да е цветно и интересно. Не знам все още дали ще му намеря приложение, тъй като харесвма по-семплите неща, но не съжалявам за покупката. Винаги мога да гримирам приятелките ми с него.



Как става поръчването?


Става много бързо и лесно, трябва ви само дебитна/кредитна карта или paypal акаунт. Доставката струва мисля 13 $, но за тази цена можете да поръчате колкото продукта пожелаете, което пък е голямо предмиство, ако искате да поръчате заедно с приятелка.
Виждала съм техни продукти в еBay и Amazon, но цените са доста по-високи от тези в сайта. Миналата седмица всички продукти бяха с 50% намаление, така че ако следите често сайта може да се възползвате от някоя от промоциите.

Пишете в коментарите дали сте ползвали до сега продукти от марката и какви са впечатленията ви. А може и да се комбинираме и да поръчаме нещо заедно, ако има интерес.

Благодаря за вниманието, дано ви е било интересно.

Жени

9 comments

  1. Аз оставих коментар за тези палитри в друг твой пост, а ти имаш отделен точно за тях. Страпотни сенки. Ружовете добри ли са?

    ReplyDelete
  2. Ружовете са страхотни! Нямам думи да ти опиша колко съм доволна от моя. Но имай в предвид, че са ужасно пигментирани. Трябва да се внимава с нанасянето. Буквално само лекичко допираш четката до ружа и ти е пре-достатъчно. Аз дори понякога отнемам малко от количеството върху ръката си :)
    Изобщо не се ронят в кутийката (както тези на E.L.F. например, които между другото също не са лоши за цената си особено), кутийката си има огледалце. Абе каквото съм пробвала на Sleek, няма грешка.

    ReplyDelete
  3. И аз така предположих.. не съм чула някой до сега да се е оплакал от продуктите на Sleek.. За сега сенките само имам и нямам думи ти знаеш:)))))

    ReplyDelete
  4. Най-накрая и аз пробвах Sleek - потресена съм и очарована! :)) Взех си няколко продукта за тест и всичките са фантастични. Най-много ме зашемети обаче Face Contour Kit-ът с двустранната четчица - думи нямам да опиша възторга си! :)) Изобщо - ставам абонат на Sleek. :))

    PS. Обаче доставката се проточи доста повече от обещания срок - отне 15-ина работни дни. Не че чакането не си заслужаваше де...

    ReplyDelete
  5. Радвам се, че са ти допаднали! За съжаление доставката малко ги оскъпява, но иначе за цената си са ненадминати.

    ReplyDelete
  6. аз искам да попитам, когато поръчваш за колко време ти пристигат продуктите и да е надеждна фирмата, защото много чуждестранни фирми злоупотребяват с чуждестранните клиенти

    ReplyDelete
  7. Здравей! Фирмата е надеждна - гарантирам! Имам поръчки от там и съм много доволна. Поръчките ми пристигаха за около седмица, но за съжаление на мен ми идват техните цени на доставка твърде високи и се ориентирах към ebay, когато искам само по едно нещо, за да не се налага да плащам 11$ за доставка.

    ReplyDelete
  8. Здравей,искам да те попитам нещо,понеже вече си поръчвала и знаеш как стоят нещата.Искам да си поръчам няколко неща (даже вече са в кошницата :) ),но споменах на моя приятелка и тя иска да си поръча с мен.. но на сайта на когато си правих акаунта,прочетох че ако преценят че поръчваш прекалено много неща,може да ти отменят поръчката,за да се избегне евентуалната им продажба. Та,ти колко най-много неща си поръчвала?Защото аз си избрах 5 неща,ако и моята приятелка иска пак толкова,дали е ок?

    Благодаря ти предварително.

    ReplyDelete
  9. Здравей! Не мисля, че ще имате проблеми с 10-тина продукта, не се притеснявай :)

    ReplyDelete